Autowens

Wat jouw autowens ook is, wij staan voor je klaar!

Het kiezen van een nieuwe auto is een proces waarin veel aspecten afgewogen moeten worden. Wat voor type motor zoek je? Wil je een nieuwe of een tweedehandsauto? En hoe ga je de auto financieren? Deze vragen kunnen voor flink wat hoofdpijn zorgen. Des te fijner is het dat een vakkundige garage met je meedenkt en je voorziet van professioneel advies. W&S adviseert je graag en deskundig.

Elektrisch, e-hybride en benzine

Tegenwoordig moet je bij het kiezen van een nieuwe auto ook de keuze maken tussen elektrisch rijden, een e-hybride of een benzinemotor. Deze keuze is vaak lastig voor mensen. Maar welk type auto rijdt dan het goedkoopste? Waar de benzineauto vaak goedkoper is in de aanschaf is een hybride vaak goedkoper in vaste afschrijvingen. Een elektrische auto is daarnaast goedkoper in de brandstof en de motorrijtuigenbelasting.

Twijfel jij over het type auto? W&S informeert je graag zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Nieuwe en gebruikte auto’s

Ben je op zoek naar een auto, nieuw of tweedehands? W&S voorziet in bijna iedere autowens! Ons huidige aanbod staat overzichtelijk online zodat jij rustig kan kijken welke auto bij jou past.  De keuze voor een nieuwe of tweedehands auto is persoonlijk. Toch hebben beide voor- en nadelen. We zetten ze even voor je op een rijtje:

Een nieuwe auto kan je zelf samenstellen, heeft minimaal twee jaar fabrieksgarantie en is onderhoudszuiniger. Toch is de aanschaf van een nieuwe auto vele malen duurder dan die van een tweedehandsauto. Ook is de verzekeringspremie hoger en heb je te maken met hogere afschrijvingskosten.

Een tweedehandsauto daarentegen is goedkoper in de aanschafprijs, waardoor je voor hetzelfde geld een hogere klasse rijdt. Daarnaast is de levertijd kort. Tweedehandsauto’s hebben gebruikssporen en de oudere modellen zijn vaak minder zuinig dan een nieuwe auto.
Welke keus je ook maakt, wees ervan verzekerd dat alle auto’s met veel zorg door ons worden nagekeken, zodat we alleen de beste auto’s aanbieden en jij je keuze met een gerust hart kan maken.

Praktisch meedenken, de juiste autokeuze

We begrijpen dat het kiezen van de juiste auto lastig kan zijn. Ben jij op zoek naar een auto en kan je de expertise van een vakgarage goed gebruiken?  Bij W&S denken we graag en praktisch met je mee zodat jij tevreden de garage verlaat en veel veilige kilometers kan maken.

Financieel advies, aankopen

Een auto kopen doe je niet zomaar. Het is een investering die je weloverwogen wilt maken. Wij voorzien je daarom graag van financieel advies. Heb je interesse in het leasen van een auto? Wij vinden de vorm die het beste bij jou past. Bij ons kan je private, financial en operationeel leasen.

Wat houdt dit in?

– Private lease is voor de particuliere rijder. Door een maandelijks bedrag te betalen los je de auto steeds een beetje af waardoor de auto langzaamaan van jou wordt.

– Financial lease werkt op dezelfde manier voor de zakelijke rijder.

– Bij operational lease los je de auto niet af, maar huur je hem voor een vast bedrag per maand.

Daarom kies je Garage W&S

W&S Service inclusief

Zorgeloos rijplezier, het enige waar jij naar om hoeft te kijken is de weg