Onze Diensten

Je auto naar de garage brengen voor een kleine beurt of autoreparatie, bij W&S verloopt alles naar “Garage” wens.

Wij staan namelijk zes dagen per week klaar voor zorgeloos rijplezier. Ben jij scherp op de beurten van jouw auto of bedrijfsbus? Want wist jij dat jouw auto of bedrijfsbus na een kleine beurt, grote beurt of een APK-keuring bijdraagt aan de veiligheid voor jou en overige weggebruikers?  Bijkomend voordeel: het helpt je jaarlijks vele euro’s besparen doordat preventief onderhoud van je auto de levensduur van de auto en auto-onderdelen verlengt.

Heb je op zaterdag pechhulp of een spoedreparatie nodig, dan staat garage W&S tot je beschikking voor de autoreparatie. Ook op zaterdag kan je bij ons terecht voor de dringende zaken waardoor jij met een gerust hart de weg op kan gaan.

Onderhoud aan je auto door ons laten uitvoeren?

Onderhoud en autoreparatie voor de particulier

Zorgeloos rijplezier, dat wil je toch zeker als particulier! Laat dan het onderhoud over aan ons, dan verloopt alles naar de ‘garage’ wens. We hebben namelijk de kennis in huis van alle merken. Bij ons kun je vertrouwen op de expertise van ervaren, gekwalificeerde en gediplomeerde monteurs. We weten een storing of oorzaak vaak snel te achterhalen zodat jij weer goed en vlug mobiel bent. De klacht of storing doorgronden brengt ons namelijk altijd tot het juiste antwoord, zodat we snel de juiste reparatie kunnen verrichten.

Voldoet een noodreparatie zodat je weer snel mobiel bent? Ook dat kunnen wij voor je doen. Wij voldoen aan iedere “garage” wens.

Beurten of autoreparatie voor bedrijven

Bedrijfsbussen in onderhoud zodat al je personeel altijd zorgeloos op weg kan naar zijn werkbestemming?  Garage W&S ontzorgt het MKB door de werkbussen en/of bedrijfsauto in het weekend van onderhoud te voorzien. De kleine beurt, periodieke keuring, APK, grote beurt: alles voeren we uit op zaterdag zodat geen enkel personeelslid hinder ondervindt. Wij staan immers voor zorgeloos rijplezier, én we houden woord.

Werknemers kunnen zelf afspraken inplannen wanneer er iets met de bus aan de hand is zodat het probleem zo snel en efficiënt mogelijk wordt opgelost. Dit bespaart jou en het bedrijf geld en energie.

Je zakelijke autoreparatie laten uitvoeren door Garage Wens?

Meer weten over onze service? Lees meer op onze service pagina!

W&S Inclusief

Zorgeloos rijplezier, het enige waar jij naar om hoeft te kijken is de weg. Want de rest doen wij! Ja het klinkt geweldig en dat is het wellicht ook. Met W&S Inclusief kun je tot het afgesproken aantal kilometers ieder moment langskomen voor onderhoud en autoreparatie.

Wat zit er allemaal bij inbegrepen? Filters en remvloeistoffen vervangen, bougies en motorolie verversen. Wij regelen het op een vakkundige wijze voor jou. Met W&S Inclusief bespaar je kosten in vergelijking met afzonderlijke onderhoudswerkzaamheden en behoudt de auto zijn waarde op de lange termijn.

Wil je meer weten over deze service afgestemd is op jou? Vraag naar de voorwaarden en neem contact op.