Over ons

Ons team staat voor vakkundigheid en zorgvuldigheid. Bij zorgvuldigheid hoort natuurlijk verantwoordelijkheid en die nemen wij voor onze klanten. Wij laten klanten nooit zitten, daarom zijn we ook in het weekend bereikbaar voor pechhulp of spoedgevallen. Wie zijn wij?

Mijn naam is Theo Spoelstra. Ik ben allround automonteur en medeoprichter bij W&S met de papieren voor APK-keurmeester.

Hoe het begon…

Ik had een voorliefde voor het merk Audi en vond het fantastisch om met de handel bezig te zijn. De keuze tot automonteur was dan ook snel gemaakt. Allereerst heb ik de opleiding gedaan tot 2e automonteur. Tijdens mijn stages heb ik veel praktijkervaring opgedaan betreffende auto-onderhoud en autoreparatie, waarna ik ook het diploma tot 1e automonteur heb behaald. Al snel wist ik dat een eigen onderneming helemaal mijn ding was en ik ben erg trots dat dit samen met Hendrik is gelukt. 

“De combinatie van communicatie en het sleutelen aan auto’s maakt mij gelukkig.”

Wat mijn vak extra bijzonder maakt is het contact met de klanten. Ik krijg veel energie van mijn klanten. Ze komen niet voor een eenmalige autoreparatie, maar ook voor standaard onderhoud. Doordat klanten bij ons terugkomen bouw je een band met ze op en praat je over meer dan alleen de auto. Ik zie er naar uit om kennis met je te maken.

Ik ben Hendrik Wieringa, allround monteur met als specialisatie autotechnisch, commercieel airco (stek), leermeester, APK en elektrische voertuigen. Ook mijn papieren voor diagnosespecialist heb ik behaald.

Hoe het begon…

Mijn interesse voor techniek en de auto’s is onbedoeld door mijn vader aan mij doorgegeven. De charme van oudere auto’s, de techniek van o.a. een autoreparatie van de huidige auto’s spreekt mij enorm aan in dit vakgebied. Bij mij staat de klant op nummer 1 en niet de auto. Ik denk graag mee, kom met advies om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen op basis van de klacht of de storing maar bijvoorbeeld ook voor een tijdelijke reparatie.

“Wat ik het allermooiste vind aan ons vak is het ontzorgen van onze klanten en hen met een glimlach weer op pad te sturen.”

Ik vind het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Autoniveau  is de manier om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Door de vele opleidingen en trainingen is mijn kennis op het gebied van o.a. autoreparatie heel breed; er is weinig waarmee ik niet uit de voeten kan.

Onze werkplaats sluit goed aan bij mijn denkwijze: doordat er veel werkplekken zijn, is er altijd wel een brug beschikbaar om aan een auto te werken. Ook zijn wij op zaterdag geopend voor bijvoorbeeld een autorepartie of onderhoud aan bedrijfsbussen. Ik vind het namelijk heel logisch dat bedrijven hun bussen niet op een doordeweekse dag kunnen missen. Erg klantonvriendelijk, dus voor mij vanzelfsprekend om deze service aan te bieden.

Wil je meer weten over onze service of welke mogelijkheden? Ik vertel je er graag meer over tijdens een kennismaking.