Service & Auto onderhoud

Altijd veilig onderweg met W&S. Voor camperonderhoud, autoreparatie en auto-onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Camper onderhoud en service

Op vakantie met W&S garage. Er is niets leuker dan met je huis op wielen op vakantie te gaan. Als er één ding belangrijk is voor je huis is het wel om er goed voor te zorgen.  Bij W&S garage kun je terecht voor al je campervragen en camperonderhoud.

Heeft je camper een reparatie of onderhoud nodig, dan helpen wij je met veel plezier. Voor een camper is het net als de auto belangrijk om met regelmaat een onderhouds-controle uit te voeren. Je rijdt er immers lange afstanden mee. Wij onderhouden jouw camper graag zodat jij, ieder moment en met een gerust hart naar al je vakantiebestemmingen kunt rijden.

Camper onderhoud en accessoires

Comfort tijdens de reis is fijn en daarom bieden we allerlei handige camper-items aan voor onderweg en op vakantie. Bijvoorbeeld een buitenmatje, zodat je je camper schoonhoudt. Een koffiezetapparaat dat geen stroom vreet maar heerlijk en gemakkelijk koffie maakt. Campingstoelen om comfortabel buiten te zitten bij goed weer. Kort samengevat: wil je comfortabel onderweg, dan staat W&S klaar voor je volgende reis.

Auto-onderhoud

Bij W&S verloopt je bezoek in de garage naar “garage” wens. Wij staan zes dagen per week klaar voor al je camper-en auto onderhoud, problemen en vragen. Goed onderhoud voor je auto, camper of bedrijfsauto is belangrijk en in veel gevallen levert het geld op of bespaart het geld. Preventief onderhoud voorkomt namelijk in de meeste gevallen een reparatie en zorgt dat jij altijd veilig bent tijdens iedere rit.

Breng jij je camper, auto of bedrijfsbus bij W&S, dan kun je rekenen op een snelle service zodat jij weer vlug kunt genieten van zorgeloos rijplezier! Verzorg je camper of auto preventief met een grote beurt, een kleine beurt zodat je niet langs de kant komt te staan. 

Auto-reparatie

Bij W&S voeren wij iedere reparatie vakkundig en goed uit zodat jij weer snel en veilig de weg op kunt. Wat kun je van ons verwachten?

-Wij vinden transparante communicatie erg belangrijk zodat je precies weet hoe het ervoor staat met je auto. Heeft je auto, bedrijfsbus of camper verborgen gebreken die tijdens de reparatie aan het licht komen, dan krijg je van ons eerst een belletje.

– Duurt een reparatie om welke reden dan ook langer dan verwacht? Ook dan denken we graag met je mee om te zorgen dat al je wensen en behoeften worden vervuld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vervangend vervoer of eerst een spoedreparatie. Bij ons sta jij op 1 en doet jouw situatie er toe.

Daarom kies je Garage W&S

W&S Service inclusief

Zonder zorgen iedere dag de weg op? Voor een vast bedrag per maand of jaar is het mogelijk met W&S exclusief.